× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

(VIDEO) DOUĂ ACCIDENTE PRODUSE ÎN MAI PUȚIN DE 30 DE MINUTE, ÎN TELEORMAN

Antena 3 Alexandria • 23-10-2023, 14:01:04 • 55 vizualizari
 

Două accidente s-au produs în acest weekend pe șoselele din Teleorman, în mai puțin de jumătate de ora. Persoanele implicate s-au ales cu răni grave și au fost transportate la spital.

Cele doua accidente s-au produs sambata, la un interval de doar cateva minute. Primul dintre acestea a fost anuntat in jurul orei. Pe drumul care leaga municipiul Turnu Magurele de localitatea Putineiu, doua autoturisme s-au ciocnit violent. Motivul coliziunii nu se cunoaste inca.Cinci persoane au fost implicate. Dintre acestea, doua au fost grav ranite si au avut nevoie sa fie transportate la spital pentru investigatii amanuntite.

Dupa minute un alt accident avea sa se  produca pe soselele din judet. Pe raza localitatii Peretu, un sofer ar fi avut alte preocupari in  timp ce se afla la volan, moment in care a pierdut controlul masinii si a ajuns in santul de pe marginea drumului.

Autoritatile au deschis acum o Ancheta pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat inainte de producerea accidentului.

Articolul (VIDEO) DOUĂ ACCIDENTE PRODUSE ÎN MAI PUȚIN DE 30 DE MINUTE, ÎN TELEORMAN apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
ACCIDENTE PRODUSE PUȚIN MINUTE TELEORMAN