× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

(VIDEO) EXPOZIȚIE CU MAȘINI DE EPOCĂ ȘI MOTOCICLETE, LA ZILELE MUNCIPIULUI ALEXANDRIA

Antena 3 Alexandria • 27-08-2022, 18:01:11 • 46 vizualizari
 

Pasionații mașinilor de epocă și-au dat întâlnire din nou în Alexandria, de această dată, la zilele muncipiului. Și nu au fost singuri. La expoziția din parcul pădurea Vedea au fost prezenți și motocicliști din Teleorman și București.

Bătrâna Dacie, dar și alte modele de mașini vechi au putut fi văzute din nou în parcul pădurea Vedea din Alexandria. Evenimentul a fost organizat în cadrul manifestărilor dedicate Zilelor Municipiului. Dintre automobilele expuse iese în evidență un Nissan din 1991.

De această dată, colecționarii mașinilor de epocă nu au fost singuri. La acțiune li s-au alăturat și membrii clubului de motociclism RIDE AND RIDE. Au fost prezenți bikeri atât din Teleorman cât și din București. Aceștia au dorit astfel să atragă atenția șoferilor că și ei sunt în trafic.

Cei care au venit să vadă atât mașinile de epocă cât și motocicletele s-au arătat plăcut suprinși, mai ales că unii dintre participau pentru prima data la un astfel de eveniment.

La expoziția din Alexandria au fost prezenți și membrii unui club de automobile de epocă din Bulgaria.

Articolul (VIDEO) EXPOZIȚIE CU MAȘINI DE EPOCĂ ȘI MOTOCICLETE, LA ZILELE MUNCIPIULUI ALEXANDRIA apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
EXPOZIȚIE MAȘINI EPOCĂ MOTOCICLETE ZILELE MUNCIPIULUI ALEXANDRIA