× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

(VIDEO) FRUCTE MUCEGĂITE ȘI PRODUSE EXPIRATE LA UN MAGAZIN DINTR-UN MARE LANȚ DE SUPERMARKETURI

Antena 3 Alexandria • 02-09-2022, 18:00:59 • 33 vizualizari
 

Fructe și legume mucegăite, produse expirate și ambalaje deteriorate. Asta au găsit inspectorii teleormăneni de la Protecția Consumatorilor în urma unor controale la unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din țară. Pentru neregulile găsite, au fost date amenzi în valoare de 50.000 de lei, în timp ce unele produse neconforme au fost scoase de la vânzare.

Mare atenție la etichetele produselor, dar și la modul cum arată fructele și legumele pe care le cumpărați din supermarketuri. Inspectorii de la Protecția Consumatorilor au început controalele în toată țara, iar neregulile nu au întârziat să apară. S-a întâmplat și în județul Teleorman, la unul dintre magazinele celui mai mare lanț de supermarketuri din țară, unde inspectorii au găsit fructe și legume mucegăite, produse expirate, dar și alte nereguli.

Pentru neregulile găsite, comisarii teleormăneni au dat amenzi în valoare de 50.000 de lei, trei advertismente și au interzis, totodată, comercializarea produselor deteriorate sau expirate.

Articolul (VIDEO) FRUCTE MUCEGĂITE ȘI PRODUSE EXPIRATE LA UN MAGAZIN DINTR-UN MARE LANȚ DE SUPERMARKETURI apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
FRUCTE MUCEGĂITE PRODUSE EXPIRATE MAGAZIN DINTR-UN SUPERMARKETURI