× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

(VIDEO) IDEI DE CADOURI PENTRU 8 MARTIE, PE ULTIMA SUTĂ DE METRI

Antena 3 Alexandria • 08-03-2023, 10:01:00 • 141 vizualizari
 

Cadouri simbolice, haine pentru toate gusturile și delicii au apărut, din nou, la Alexandria. Astfel că, bărbații au de unde alege pentru a oferi doamnelor cel mai potrivit cadou cu ocazia zilei de 8 martie. Producători din toate colțurile țării îi asteaptă, așadar, pe bărbați, la târgul organizat la Alexandria, cu ocazia venirii primăverii. Comercianții au pregătit zeci de idei de cadouri de toate felurile și pentru toate buzunarele, perfecte pentru a fi dăruite tuturor doamnelor.

8 martie are o istorie îndelungată. Această dată a fost declarată Ziua Internaţională a Femeii în 1910, la New York. Sărbătoare este și în România. Însă femeile din țara noastră nu vor fi libere miercuri, doar bărbaţii vor avea liber… la cumpărături. Iar domnii din Alexandria pot găsi cele mai frumoase și sofisticate cadouri chiar la târgul organizat în parcul de lângă Primăria Municipiului Alexandria.

Producătorii spun, însă, că vânzările nu sunt cele la care se așteptau.

Bărbații care nu au cumpărat încă un cadou pentru doamne și domnișoare, o pot face însă, și mâine. Târgul organizat la Alexandria va fi deschis până mâine seară, în așteptarea ultimului client.

În România, ziua de 8 martie a fost una importantă încă dinaintea căderii comunismului, când, în țara noastră, era sărbătorită Ziua Mamei. Cei mici făceau cadouri mamelor, bunicilor, învăţătoarelor şi profesoarelor și ofereau garoafe sau scriau poezii. A rămas așa și după 1989 și este acum, probabil, mai populară decât Ziua Femeii. Până în anul 2009, România era printre puținele state care, în lipsa unei Zile a mamei, a marcat această zi tot pe 8 Martie când era sărbătorită Ziua Femeii. Astfel, această sărbătoare a femeilor de pretutindeni a ajuns la noi să aibă neoficial și statutul de zi a mamei. Mulți nu știu însă că în România a fost adoptată în 2010 o lege prin care Ziua Mamei se sărbătorește în România în prima duminică a lunii mai iar ziua Tatălui în a doua duminică a lunii mai.

Articolul (VIDEO) IDEI DE CADOURI PENTRU 8 MARTIE, PE ULTIMA SUTĂ DE METRI apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
CADOURI PENTRU MARTIE ULTIMA