× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

(VIDEO) ISU TELEORMAN RECRUTEAZĂ PENTRU ȘCOALA DE SUBOFIȚERI DE LA BOLDEȘTI

Antena 3 Alexandria • 25-10-2023, 14:01:04 • 51 vizualizari
 

Pompierii au fost dintotdeauna adevărați eroi , care luptă cu pericolele pentru a ne proteja viețile. Meseria de pompier este una esențială, fiind dedicată prevenirii și gestionării incendiilor, dar și intervenției în diferite situații de urgență. Cei care visează la o astfel de meserie se pot înscrie acum la școala de subofiţeri de pompieri din Boldești. Nu mai puțin de 300 de locuri sunt disponibile.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „A.D. Ghica” al judeţului Teleorman recrutează candidați în această perioadă pentru concursul de admitere organizat de Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, sesiunea octombrie 2023 – februarie 2024. Sunt disponibile 275 de locuri pentru specializarea „Subofiţer de pompieri şi protecţie civilă”- 275 locuri și 25 de locuri pentru specializarea „Maistru militar auto”.

Rezultatele finale vor fi afișate pe data de 2 februarie. Sunt eligibili pentru a se înscrie la școala de subofițeri de la Boldești doar cei cu vârsta cuprinsă între 18 și 27 de ani și care au absolvit bacalaureatul. De asemenea, media generală obținută la purtare de către candidați trebuie să nu fie sub nota nouă. Totodată, cei care aspiră la o carieră în serviciul militar nu trebuie să fie în curs de urmărire penală ori de judecată. Pentru detalii suplimentare, cei interesați se pot adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „A.D. Ghica” al judeţului Teleorman, din municipiul Alexandria.

 

Articolul (VIDEO) ISU TELEORMAN RECRUTEAZĂ PENTRU ȘCOALA DE SUBOFIȚERI DE LA BOLDEȘTI apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
TELEORMAN RECRUTEAZĂ PENTRU ȘCOALA SUBOFIȚERI BOLDEȘTI