× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

(VIDEO) ISU TELEORMAN, ZECI DE INTERVENȚII ÎN WEEKEND-UL TRECUT

Antena 3 Alexandria • 16-10-2023, 14:00:59 • 110 vizualizari
 

Peste 100  de intervenții pentru pompierii militari teleormăneni în weekend-ul trecut. Iar multe dintre acestea au fost solicitări în urma izbucnirii incendiilor de vegetație uscată. Pompierii au intervenit prompt și au reușit să limiteze pagubele create de aceste arderi necontrolate.

În ultimele trei zile, echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman au intervenit la 107 evenimente neplăcute.

Numărul arderilor necontrolate este așadar, din nou în creștere. Au fost peste 30 de incendii de vegetație uscată pe raza județului, numai în weekend-ul abia încheiat.

Folosirea focului deschis pentru igienizarea terenurilor, arderea gunoaielor, a deșeurilor și a altor materiale combustibile pot avea consecințe grave, atât asupra mediului înconjurător și a solului, cât și asupra proprietății sau chiar vieții oamenilor. Flăcările se pot întinde cu repeziciune pe o suprafață mare, iar în condiții de vânt, incendiile de vegetație uscată pot deveni și mai periculoase dacă se manifestă aproape de case, de rețele de electricitate sau de locuri cu pericol de explozie, potrivit ISU Teleorman.

Articolul (VIDEO) ISU TELEORMAN, ZECI DE INTERVENȚII ÎN WEEKEND-UL TRECUT apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
TELEORMAN INTERVENȚII WEEKEND-UL TRECUT