× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

(VIDEO) ORAȘUL ZIMNICEA VA INTRA ÎNTR-UN AMPLU PROCES DE MODERNIZARE

Antena 3 Alexandria • 01-08-2023, 14:01:03 • 62 vizualizari
 

Vești bune pentru zimniceni. Spitalul Orășenesc, Cinematograful „Unirea” și Stadionul „Dunărea”, printre altele, vor intra într-un amplu proces de modernizare. Mai multe detalii pe marginea acestui subiect aflăm în câteva momente de la primarul orașului Zimnicea, Petre Pârvu.

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Zimnicea ce a avut loc zilele trecute, pe ordinea de zi s-au aflat 9 proiecte de hotărâri, plus punctul Diverse. Toate proiectele inițiate de primarul orașului au fost aprobate. Cele mai importante dintre acestea presupun alocarea de fonduri către mai multe proiecte de modernizare.

Potrivit primarului din Zimnicea, Petre Pârvu, proiectele vizează și modernizarea mai multor centre sociale cum ar fi cel destinat persoanelor vârstnice, dar și Centrul De Recuperare și Consiliere Psihologică pentru Copiii cu Dizabilități.

Mai mult decât atât, în viitor, locuitorii orașului de la malul Dunării se vor putea bucura și de un culoar pietonal în zona portuară din Zimnicea, potrivit primarului Petre Pârvu.

Articolul (VIDEO) ORAȘUL ZIMNICEA VA INTRA ÎNTR-UN AMPLU PROCES DE MODERNIZARE apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
ORAȘUL ZIMNICEA ÎNTR-UN PROCES MODERNIZARE