× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

(VIDEO) POLIȚIA ÎN ACȚIUNE CU FILTRE ÎN TRAFIC ȘI EFECTIVE MĂRITE

Antena 3 Alexandria • 01-04-2024, 14:01:10 • 27 vizualizari
 

Acțiune de amploare a polițiștilor pe raza municipiului Rosiori de Vede și în localitatile din apropiere. Au fost instalate mai multe filtre rutiere și s-a testat noua aplicație EDAC de care dispun acum polițiștii pentru identificarea rapidă și sisgura prin accesarea mazelor de date ale Ministerului de Interne.

Mobilizare a polițiștilor în miez de noapte la Rosiori de Vede pentru o acțiune complexa de verificări în teren cu ajutorul aplicației EDAC. Pentru reducerea timpului de verificare și stabilire a identității persoanelor, polițiștii au la dispoziție sisteme mobile de scanare, tablete sau telefoane mobile pe care este instalată aplicația EDAC, ce permite accesarea bazelor de date operative ale M.A.I.

Sute de soferi au trecut prin filtrele rutiere ale poliției și au fost testați pentru alcool și droguri. La aceste activități au participat politistii de ordine publică, rutieră și investigații criminale.

În timpul actiunilor desfășurate sâmbăta noaptea au fost reținute 12 permise de conducere și  retrase 6 certificate de înmatriculare, pentru diverse încălcări ale legislației ce reglementează circulația rutieră. Polițiștii au constatat 4 infracțiuni de conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis sau având permisul de conducere suspendat pentru care au întocmit  dosare penale.

Articolul (VIDEO) POLIȚIA ÎN ACȚIUNE CU FILTRE ÎN TRAFIC ȘI EFECTIVE MĂRITE apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
POLIȚIA ACȚIUNE FILTRE TRAFIC EFECTIVE MĂRITE