× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

(VIDEO) PREMII PENTRU ANTREPRENORII DE TOP AI TELEORMANULUI

Antena 3 Alexandria • 27-10-2023, 14:01:02 • 65 vizualizari
 

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Teleorman a organizat aseară Topul Firmelor, eveniment dedicat antreprenorilor locali. Festivitatea de premiere, aflată la cea de-a XXX-a ediție, s-a desfășurat la un cunoscut restaurant din municipiul Alexandria.

A devenit deja o tradiție ca la fiecare sfârșit de an, oamenii de afaceri din Teleorman să fie premiați de instituția care de altfel se ocupă cu centralizarea celor mai bune firme din județ. Prin acest eveniment, organizatorii caută să evidențieze efortul unor oameni de afaceri care mențin întreaga economie locală.

Realizat pe baza unei metodologii unice și unitare la nivel național, pe baza informațiilor furnizate de Ministerul Finanțelor Publice și de Oficiul Registrului Comerțului, clasamentul Topului Firmelor din Județul Teleorman, pentru anul 2022, a reunit numeroaser firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate.

Ca o concluzie, 2022 a fost un an bun din punct de vedere economic, față de 2021.

Evenimentul a fost unul cu totul special deoarece organizatorii au sărbătorit și 30 de ani de când s-a lansat această festivitate. Pe lângă diplomele specifice, organizatorii au oferit și plachete speciale firmelor cu cel puțin 30 de ani de activitate. La eveniment au participat peste 100 de oameni de afaceri.

Articolul (VIDEO) PREMII PENTRU ANTREPRENORII DE TOP AI TELEORMANULUI apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
PREMII PENTRU ANTREPRENORII TELEORMANULUI