× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

(VIDEO) PROTEST ÎN FAȚA PRIMĂRIEI DIN COMUNA BALACI. PRIMARUL ESTE DE NEGĂSIT

Antena 3 Alexandria • 20-09-2022, 10:01:03 • 232 vizualizari
 

A fost, din nou, protest în comuna Balaci. Câțiva localnici s-au strâns în fața primăriei din localitate pentru a-și striga nemulțumirile. Printre acestea, cea mai importantă se referă la transportul elevilor la școală pentru că, spun oamenii din comună, problema este departe de a fi rezolvată. Primarul Ilie Calotă nu pare, însă, preocupat de problemele celor pe care îi reprezintă, pentru că nu a venit, nici astăzi, să stea de vorbă cu cei nemulțumiți.

Localnicii din comuna Balaci și-au expus, astăzi, nemulțumirile, în fața primăriei din localitate. Oamenii sunt, în primul rând, îngrijorați din cauza transportului elevilor către și de la unitatea de învățământ din localitate, situație care trenează încă de la începutul noului an școlar. Atunci, conducerea școlii s-a găsit în situația de a nu putea asigura transportul elevilor pentru că șoferul microbuzului și-a dat demisia.

Oamenii din comună spun că problema transportului elevilor s-ar putea rezolva foarte ușor.

Dar primarul este de negăsit, acuză localnicii.

Organizatorii protestului l-au invitat, astăzi, alături de ei, și pe prefectul județului, care, însă, nu și-a făcut apariția. Oamenii spun că, dacă situația nu se va rezolva, vor picheta, în viitorul apropiat, și Instituția Prefectului.

Articolul (VIDEO) PROTEST ÎN FAȚA PRIMĂRIEI DIN COMUNA BALACI. PRIMARUL ESTE DE NEGĂSIT apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
PROTEST PRIMĂRIEI COMUNA BALACI PRIMARUL NEGĂSIT