× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

(VIDEO) REȚELELE DE APĂ POTABILĂ DIN ZIMNICEA, REABILITATE CU FONDURI NERAMBURSABILE

Antena 3 Alexandria • 08-02-2024, 14:00:59 • 40 vizualizari
 

Reteaua de apa potabila din zona centrala a orasului Zimnicea a intrat in proces de reabilitare. Investitia finantata prin Programul National Anghel Saligny se afla in faza de proiectare si a fost desemnat contructorul care executa lucrarile. Zece strazi sunt cuprinse in acest proiect in valoare de 18 milioane de lei.

Zece strazi din zona centrala a orasului Zimnicea sunt cuprinse in proiectul de reabilitarea a retelelor de apa potabile. Edilul orasului a semnat contractul de executie a lucrarilor cu contructorul desemnat in urma unei licitatii.Investitia se afla in faza de proiectare pentru care este prevazut un termen de trei luni.

La Zimnicea, ca si in celelalte localitati urbane din judetul Teleorman sunt probleme din cauza retelelor de apa si canalizare vechi de zeci de ani. Odata cu finalizarea acestui proiect de investitii vor fi eliminate si pierderile din retea generate de avarii.

In partea de est a orasului Zimnicea care reprezinta cam 25% din suprafata localitatii inca nu exista retea de canalizare.

Articolul (VIDEO) REȚELELE DE APĂ POTABILĂ DIN ZIMNICEA, REABILITATE CU FONDURI NERAMBURSABILE apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
REȚELELE POTABILĂ ZIMNICEA REABILITATE FONDURI NERAMBURSABILE