× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

(VIDEO) SEARA CUPLURILOR CELEBRE LA BALUL BOBOCILOR DE LA LICEUL TEORETIC CONSTANTIN NOICA

Antena 3 Alexandria • 25-10-2023, 14:01:04 • 69 vizualizari
 

Este perioada balurilor. La ce mă refer? La Balul Bobocilor evident. Evenimentul este unul mult așteptat de elevii claselor a IX a care pășesc penru prima oară în sălile de liceu și a căror viață se schimbă radical. Zilele trecute, elevii de la Liceul Teoretic Constantin Noica au organizat  o seară de neuitat.

5 perechi au participat zilele trecute la Balul Bobocilor organizat de Liceul Teoretic Constantin Noica din Alexandria. Evenimentul este deja o tradiție. Și în acest an organizarea a fost una de excepție în care tinerii au strălucit efectiv, alături de cadrele didactice.

Concurenții îmbrăcați în costume celebre care amintesc de personajele de la Hollywood  au avut de parcurs mai multe probe, de la cea de dans, la testul de cultură generală.

Momentul cel mai așteptat al balului a fost cel cunoscută în rândul tinerilor cu numele de  after party, adică  petrecere după petrecere.

Tinerii au petrecut alături de cadrele didactice o seară de neuitat în lumina reflectoarelor, reușind să  scrie, astfel,  încă o filă în povestea de suflet a liceului alexăndrean.

 

Articolul (VIDEO) SEARA CUPLURILOR CELEBRE LA BALUL BOBOCILOR DE LA LICEUL TEORETIC CONSTANTIN NOICA apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
CUPLURILOR CELEBRE BOBOCILOR LICEUL TEORETIC CONSTANTIN