× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

(VIDEO) „TELEORMANUL ÎN PRIMUL RĂZBOI MONDIAL”, SIMPOZION ISTORIC LA ALEXANDRIA

Antena 3 Alexandria • 05-12-2022, 14:01:05 • 61 vizualizari
 

„Teleormanul în Primul Război Mondial” a fost tema pusă în dezbaterea cercului profesorilor de istorie, la Alexandria. În cadrul simpozionului au fost evocate actele de eroism ale armatei române și contribuția teleormănenilor la războiul reîntregirii neamului. Evenimentul a avut loc la Centrul Multifuncțional pentru Tineri din Alexandria.

Actele eroice ale armatei române și contribuția teleormănenilor la războiul reîntregirii neamului au fost evocate în cadrul unui simpozion care s-a bucurat de prezența profesorilor de istorie din Teleorman, dar și a celor de la Universitatea din București. Una dintre temele abordate la dezbatere a fost cea despre vitejia și spiritul de sacrificiu al soldaților din Regimentul 20 Infanterie Teleorman.

În cadrul evenimentului s-au prezentat și evenimentele petrecute în timpul ocupației militare germane din primul război mondial, din Zimnicea și Roșiori de Vede.

Articolul (VIDEO) „TELEORMANUL ÎN PRIMUL RĂZBOI MONDIAL”, SIMPOZION ISTORIC LA ALEXANDRIA apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
TELEORMANUL PRIMUL RĂZBOI MONDIAL SIMPOZION ISTORIC ALEXANDRIA