× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

(VIDEO) TRAGEDII ÎN LANȚ PE DRUMURILE DIN TELEORMAN

Antena 3 Alexandria • 09-10-2023, 14:00:55 • 47 vizualizari
 

Tragediile se țin în lanț pe drumurile din Teleorman. Trei persoane, printre care un și un copil de numai 5 ani au murit în acest weekend în accidente rutiere produse într-un interval de doar câteva ore. Vă avertizăm, urmează imagini cu un  puternic impact emoțional!

Weekend-ul trecut a fost unul negru pe soselele din Teleorman. Doua accidente de circulatie s-au sfarsit tragic sambata, in decurs de numai cateva ore. Doi soti au murit pe loc, dupa ce masina in care se aflau s-a facut praf pe drumul judetean 701, intre localitatile Gratia si Poeni. In accident au fost implicate doua autovehicule, autoturismul respectiv si o platforma care transporta o masina. De suferit a avut si o tanara de 18 ani, aflata in autoturismul care s-a facut praf in urma impactului.

Potrivit martorilor, o depășire neregulamentară se pare că ar fi fost cauza producerii evenimentului rutier. Autoritatile au inceput cercetarile in acest caz pentru a stabili  cu exactitate cauza producerii accidentului.

La câteva ore însă, o altă tragedie avea să se petreacă pe un drum comunal recent reabilitat, între localitățile Plopii Slăvitești și Crângeni, din județul Teleorman. Un autoturism s-a răsturnat în afara drumului, iar în urma impactului au rezultat patru victime, dintre care una decedată, fiind vorba de un copil de numai 5 ani.

Potrivit unor surse mașina implicată în accident s-a răsturnat dupa ce ar fi incercat să evite un tractor care a iesea de pe un drum laturalnic. Dupa coliziune, conducătorul utilajului agricol a fugit de la fața locului. Si in acest caz, politistii teleormaneni au deschis o Ancheta pentru a stabili cine se face vinovat de accident.

Articolul (VIDEO) TRAGEDII ÎN LANȚ PE DRUMURILE DIN TELEORMAN apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
TRAGEDII DRUMURILE TELEORMAN