× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 
alege dreapta unita

(VIDEO) TREI BĂRBAȚI REȚINUTI PENTRU BRACONAJ CINEGETIC

Antena 3 Alexandria • 19-04-2024, 14:00:58 • 43 vizualizari
 
alege dreapta unita

Trei bărbați din Teleorman și Dâmbovița au fost reținuți de autorități, ei fiind cercetați într-un dosar de braconaj cinegetic. Polițiștii au descins la locuințele acestora de unde au ridicat mai multe cadavre eviscerate, congelate, din specia iepure de câmp, 15 câini din rasa ogar și câteva dispozitive de care aceștia s-ar fi folosit pentru comiterea faptelor. Potrivit Direcției Ocolului Silvic Teleorman braconajul este un fenomen tot mai întâlnit și greu de combătut în Teleorman.

Polițiștii au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, la locuințele a trei bărbați, din Poeni, județul Teleorman și comuna Șelari, județul Dâmbovița. Perchezițiile au avut loc într-un dosar de braconaj cinegetic.

În urma activităților desfășurate, autoritățile au ridicate cinci cadavre eviscerate, congelate, din specia iepure de câmp, o cameră cu termoviziune, un proiector și 15 câini din rasa ogar.

În urma cu două luni, directorul Direcției Ocolului Silvic Teleorman, Mihai Vecu declara că se confruntă cu mari dificultăți în combaterea braconajului, deși angajații instituției desfășoară numeroase acțiuni specific în acest sens. Braconajul este tot mai frecvent în Teleorman.

Încălcarea în mod conștient a legilor de protecție a naturii – vânarea ilegală a animalelor sălbatice și nimicirea plantelor, tăierea ilegală a pădurilor, distrugerea cuiburilor, vizuinilor sunt considerate acțiuni de braconaj și sunt pedepsite conform legii.

 

 

Articolul (VIDEO) TREI BĂRBAȚI REȚINUTI PENTRU BRACONAJ CINEGETIC apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
BĂRBAȚI REȚINUTI PENTRU BRACONAJ CINEGETIC