× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

VIDEO Un mort și patru răniți într-un accident rutier la Drăgănești-Vlașca

Impact News 24 • 24-10-2023, 10:00:49 • 183 vizualizari
 

O persoană a murit și alte patru au fost rănite, marți dimineață, într-un accident rutier produs pe raza localității Drăgănești Vlașca, în care au fost implicate un microbuz și un autoturism, anunță ISU Teleorman.

Potrivit sursei citate, toate cele cinci victime, patru bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 30 și 60 de ani, sunt din din autoturism.

[embedded content]

Două dintre persoanele rănite au fost încarcerate în caroseria deformată a mașinii, ele fiind scoase de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare și predate echipajelor medicale.

Un bărbat, de aproximativ 54 de ani, a fost găsit în stop cardiorespirator, motiv pentru care s-au început imediat manevrele de resuscitare. Din păcate, acestea nu au avut un rezultat pozitiv, echipajele medicale ale SAJ Teleorman fiind nevoite să declare decesul. La U.P.U.

Alexandria au fost transportate la spital patru victime, trei bărbați și o femeie, conștiente și cooperante, cu diferite traumatisme”, anunță sursa citată.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I., iar autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24
 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Răniți într-un Accident Rutier Drăgănești-Vlașca