× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

(VIDEO) VEDETELE MUZICII POPULARE ROMÂNEȘTI, ÎN PRIMA SEARĂ DE SPECTACOL LA ZILELE ALEXANDRIEI

Antena 3 Alexandria • 27-08-2022, 18:01:11 • 22 vizualizari
 

Mii de oameni din Alexandria și din împrejurimi au fost prezenți la prima seara din seria concertelor organizate cu ocazia zilelor municipiului. Fie că au stat la terase, unde au mâncat cate un mic și s-au răcorit cu bere sau sucuri, fie că au participat la recitalul de muzica populară, toți cei prezenți au intrat repede în atmosfera de sărbătoare. Aceasta a fost întreținută de ansamblul Burnasul, Gelu Voicu, Cornelia și Lupu Rednic sau ansamblul Palieșii.

Târgul săptămânal din Alexandria, locația care găzduiește cele trei zile de sărbătoare, a fost plin seara trecută. Mii de oameni au petrecut până la miezul nopții pe muzica unora dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică populară.

Artiști consacrați ai muzicii populare au urcat vineri seară pe scenă. Miile de oameni prezenți s-au bucurat de recitalurile susținute de ansamblul Burnasul, Gelu Voicu, Florin Vasilica sau Cornelia și Lupu Rednic.

Florin Vasilică a surprins spectactorii cu un nou stil al muzicii pe care o interpretează.

Vedetele populare au fost plăcut surprinse de atmosferă.

Seara dedicată muzicii populare s-a încheiat cu recitalul oferit de ansamblul Plăieșii, venit de la Chișinău.

Sunt mai multe surprize pregătite de municipalitate pentru ediția din acest an a Zilelor Alexandriei, eveniment reluat după doi ani de pandemie. Una dintre acestea este campania „Alexandria green and clean”. Oricine recicleză pet-uri, capace de pet-uri sau doze la standurile special amenajate primește bilete la lombola organizată în fiecare seară de spectacol, iar premiile puse în joc sunt biciclete și trotinete.

A doua seară de spectacol este una demnă de cele mai importante festivaluri muzicale din România. Holy Molly, 5 Gang și Raluka urcă pe scenă, iar organizatorii au pregătit un spectacol impresionat de lasere.

Articolul (VIDEO) VEDETELE MUZICII POPULARE ROMÂNEȘTI, ÎN PRIMA SEARĂ DE SPECTACOL LA ZILELE ALEXANDRIEI apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
VEDETELE MUZICII POPULARE ROMÂNEȘTI SEARĂ SPECTACOL ZILELE ALEXANDRIEI