× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

(VIDEO) VOLUNTARII TELEORMĂNENI AU STRÂNS MII DE SACI DE GUNOAIE, DE ZIUA NAȚIONALĂ A CURĂȚENIEI

Antena 3 Alexandria • 20-09-2022, 10:01:03 • 7 vizualizari
 

Cea mai mare mișcare socială cu voluntari din țară, “Let’ s do IT, România”, a avut loc și în acest an, în Teleorman. Peste 3000 de voluntari teleormăni au contribuit cu mare entuziasm, de Ziua Națională a Curățeniei, demonstrând că le pasă de mediul înconjurător. Aceștia au strâns deșeuri de toate tipurile, peturi, ambalaje, și materiale de construcții, toate aruncate ilegal în spațiile verzi sau în preajma apelor, ori pădurilor. În doar câteva ore, voluntarii teleormăneni din cadrul “Let’ s do IT, Romania”, au reușit să strângă 5000 de saci de gunoi.

Marea curățenie, campanie ce se desfășoară anual la nivel național a avut loc și în Teleorman. Sâmbătă, de Ziua Națională a Curățeniei, mii de voluntari teleormăneni s-au mobilizat, în cadrul “Let’ s do IT, Romania”,  implicându-se astfel în lupta împotriva uneia dintre cele mai acute probleme de mediu. Deșeuri de toate tipurile – peturi, ambalaje, cartoane, materiale de construcții, toate aruncate de-a valma în spațiile verzi, în preajma apelor, pădurilor sau în parcuri, au fost culese de voluntari.

De la an la an, la această acțiune participă tot mai mulți tineri.

Prin prezența lor, tinerii voluntari transmit și mesaje celor care aruncă gunoaie în pădurile și pe câmpurile din Teleorman.

În doar câteva ore, cei peste 3000 de voluntari teleormăneni au reușit să strângă nu mai puțin de 5000 de saci plini cu gunoi.

Articolul (VIDEO) VOLUNTARII TELEORMĂNENI AU STRÂNS MII DE SACI DE GUNOAIE, DE ZIUA NAȚIONALĂ A CURĂȚENIEI apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
VOLUNTARII TELEORMĂNENI STRÂNS GUNOAIE NAȚIONALĂ CURĂȚENIEI