× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

(VIDEO) ZILELE MUNICIPIULUI ALEXANDRIA AU DEBUTAT CU MAI MULTE CONCURSURI PENTRU TOATE VÂRSTELE

Antena 3 Alexandria • 22-08-2022, 18:01:07 • 182 vizualizari
 

A fost o zi plină, astăzi, pentru alexăndrenii de toate vârstele, care s-au întrecut în diverse concursuri organizate cu ocazia Zilelor Municipiului Alexandria. Baschet, fotbal și tenis au fost sporturile la care iubitorii de mișcare și de competiții s-au înscris. Însă, de departe cea mai inedită întrecere a fost concursul de pescuit pentru familii, organizat pe o baltă de lângă Alexandria.

17 familii din Alexandria s-au întrecut, astăzi, în cadrul unui concurs inedit. Părinți, bunici și copii s-au strâns, încă de la primele ore ale zilei, pe o baltă de lângă oraș și și-au etalat ustensilele de pescuit, în speranța că vor prinde cea mai mare captură. Un prilej numai bun de relaxare și de petrecere a timpului în familie într-un mod cât se poate de plăcut. Printre concurenți s-a aflat familia Sfircă.

Concursul de pescuit, organizat a doua oară pentru familile din Alexandria, a fost, în primul rând, o bucurie pentru copii, care încep să deprindă tainele acestui sport de la părinții lor.

Dar alexăndrenii s-au întrecut, astăzi, și în cadrul concursurilor de baschet, fotbal sau tenis.

Evenimentele dedicate Zilelor Municipiului Alexandria vor continua și zilele viitoare, cu alte competiții, la care s-au înscris concurenți de toate vârstele.

De vineri seara, petrecerea începe cu un spectacol folcloric la care sunt invitați artiști consacrați ai muzucii populare, de la Florin Vasilică, Gelu Voicu sau Cornelia și Lupu Rednic. Sâmbătă, Holly Molly, Raluka și Șelly împreună cu 5 Gang fac spectacol, iar duminică, fanii îi pot asculta live pe Cargo și Noaptea Târziu. Seara se va încheia cu un foc de artificii. Spectacolele au loc, începând cu ora 19:00, în incinta Târgului săptămânal.

Articolul (VIDEO) ZILELE MUNICIPIULUI ALEXANDRIA AU DEBUTAT CU MAI MULTE CONCURSURI PENTRU TOATE VÂRSTELE apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
ZILELE MUNICIPIULUI ALEXANDRIA DEBUTAT CONCURSURI PENTRU VÂRSTELE