× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

VINO ÎN ECHIPA NOASTRĂ! - activități informare admitere

IPJ Teleorman • 27-10-2023, 10:00:49 • 34 vizualizari
 

26 Octombrie 2023Sursa: IPJ TR

VINO ÎN ECHIPA NOASTRĂ!

Polițiștii teleormăneni au organizat, astăzi, 26 octombrie a.c., pe platoul din fața sediului A.N.A.F. Teleorman, activități de informare și promovare a meseriei de polițist, întrebările și curiozitățile vizitatorilor fiind dintre cele mai diverse.

Elevii și copiii care au participat la eveniment au aflat despre cum pot deveni  polițiști, urmând cursurile unei forme de învățământ din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, dar au primit și răspunsuri la întrebările pe care le-au avut cu privire la această profesie.

Li s-a explicat faptul că polițistul luptă împotriva criminalității și infracțiunilor, menținerea ordinii publice și a securității personale a cetățenilor, prin exemple din experiența polițiștilor. 

Copiii au fost entuziasmați să afle despre uniforma și rolul polițiștilor prezenți în stradă, dar și despre tehnica și dotările diverselor structuri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.


Polițiștii teleormăneni desfășoară permanent activități de promovare a profesiei de polițist, copiii având șansa de a descoperi latura interesantă din domeniul forțelor de ordine.

Reamintim că, în perioada 18 octombrie – 5 noiembrie 2023, Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman primește cereri de înscriere pentru trei dintre unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne.

Anunțul de recrutare cu toate detaliile necesare înscrierii, modelele documentelor și detaliile aferente celorlalte etape de desfășurare a concursurilor pot fi accesate gratuit pe adresa de internet a I.P.J. Teleorman, la  https://tr.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere/anunt-recrutare-candidati-pentru-admiterea-in-institutiile-de-invatamant-postliceale-ale-m-a-i-sesiunea-oct-2023-feb-2024.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe IPJ Teleorman » Articole IPJ Teleorman »
 
ECHIPA NOASTRĂ Activități Informare Admitere