× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Viorica Dăncilă: Am făcut foarte multe pentru Teleorman. Toți spuneau: „marioneta lui Dragnea”

Liber in Teleorman • 23-01-2024, 10:00:15 • 29 vizualizari
 

Viorica Dăncilă, fost premier al României, europarlamentar ani la rând și consilier local la Videle, spune că a făcut foarte multe lucruri pentru Teleorman și a dat ca exemplu două spitale și nimic mai mult. Deși ne așteptam la mai multe invenții, amintindu-ne că Dăncilă este autoarea celebrei propoziții: „am scos țara din noroaie”.

„Am făcut foarte multe pentru Teleorman. Este județul meu de suflet, dar am făcut foarte multe, cred eu, pentru oamenii din întreaga țară. Aș da doar câteva exemple: Spitalul Județean din Alexandria, Spitalul din Roșiori reabilitare, dotare, lucru pe care l-am făcut pentru toate județele țării”, a spus Viorica Dăncilă, luni seara.

Întrebată de ce a trădat-o partidul (PSD), aceasta a spus: „Nu sunt prima persoană pe care au trădat-o. Dacă ne uităm în istoria partidului, acest lucru a caracterizat PSD”.

„Nu am fost pusă premier să-i fac jocul lui Dragnea. Toți spuneau: marioneta lui Dragnea. Domnul Dragnea nu venea pe la Guvern. Nu am mai vorbit cu domnul Dragnea din mai 2019 (n.r.: momentul în care Liviu Dragnea a fost încarcerat la Rahova)”, a mai spus Viorica Dăncilă, la Realitatea PLUS.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Viorica Dăncilă Făcut Foarte Pentru Teleorman Spuneau Marioneta Dragnea