× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Weekend mortal și incendiar în Teleorman

Ziarul Mara • 10-10-2023, 10:00:22 • 53 vizualizari
 

Pericole mortale pe șosele

Doi morți și un rănit grav în accidentul rutier pe DJ 701

Sâmbătă 7 octombrie 2023, în jurul orei 15.00 ,pe DJ 701 între localitățile Poeni și Gratia, traficul a fost blocat din cauza producerii unui un accident rutier grav rezultat cu 3 victime, dintre care două decedate și una încarcerată.

În urma impactului dintre două autovehicule, care circulau pe DJ 701 între localitățile Gratia și Poeni, din păcate, doi soți și-au pierdut viața iar a treia persoană în vârstă de 19 ani , a fost preluată și transportată la un spital din București de un echipaj din cadrul SAJ București. Impactul cu autoutilitara care transporta un autoturism a fost foarte puternic, încât multe bucăți din mașina în care se aflau cei doi soți și fiica lor s-au împrăștiat pe carosabil.

Se pare că accidentul rutier s-a produs din cauza nerespectării regulilor de depășire. Cercetările continuă în vederea stabilirii cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului

La fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, iar din cadrul SAJ(Serviciul de Ambulanță Județean) Teleorman două echipaje medicale.

Un mort și 3 răniți pe DJ612A între Plopii Slăvitești și Crângeni

În aceeași perioadă de referință ,în jurul orei 17,00 s-a produs alt accident rutier grav ,de această dată pe DJ 612A între localitățile Plopii Slăvitești și Crângeni, fiind implicat un autoturism care a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat pe câmp în încercarea de a evita un tractor care a ieșit de pe un drum fără prioritate. In autoturism se aflau 4 persoane dintre care un copil de 5 ani care a decedat, iar celelalte 3 au fost rănite .Tractoristul din vina căruia s-a produs accidentul rutier a fugit de la fața locului imediat după producerea evenimentului. La fața locului s-a intervenit cu o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Teleorman.

Pompierii în luptă cu flăcările nemiloase. Incendii devastatoare

Patiserie din Alexandria distrusă de incendiu

Tot sâmbătă 07.10.2023 în jurul orelor 17,00 pompierii din Teleorman au fost solicitați la stingerea unui incendiu care a cuprins o patiserie din localitatea Alexandria . Un incendiu violent s-a produs la o patiserie din Municipiul Alexandria (zona catedralei), unde pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Incendiul a fost lichidat fără ca flăcările să se propage la construcțiile învecinate însă a distrus bunurile din interiorul patiseriei. Nu au fost înregistrate victime.

Magazie cu anvelope auto în flăcări

În aceeași zi, în jurul orelor 19,30 ,tot în Alexandria, la ieșirea spre București, un alt incendiu a izbucnit la o magazie cu anvelope ,la un dealer auto. S-a intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SAJ Teleorman. Intervenția pompierilor a fost încheiată cu succes, incendiul a fost lichidat și s-a procedat la evacuarea materialelor distruse de foc. Au ars ori au fost distruse mai multe piese auto, anvelope, materiale plastice, ambalaje din carton și peleți din lemn. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit produs la tabloul electric aflat în interiorul magaziei. Suprafața afectată este de circa 200 mp. Nu au fost înregistrate victime și pericol de extindere a incendiului.

Mircea OLTEAN

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Weekend Mortal Incendiar Teleorman