× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Zimnicea va fi monitorizată video! Sistemele vor fi achiziționate pe bani europeni

Exploziv News 24 • 30-10-2023, 14:01:01 • 63 vizualizari
 
Primarul orașului Zimnicea, Petre Pârvu a semnat deja contractul de execuție pentru instalarea sistemului video de supraveghere stradală.

Proiectul a fost aprobat prin PNRR, un program care beneficiază de bani europeni. Anunțul că s-a semnat deja contractul a fost făcut pe o rețea de socializare de către primărie.

”Sistemul este compus din 100 de camere video de supraveghere și un centru de monitorizare permanentă. Cele 100 de camere video au roluri complexe, ele urmând sa fie instalate în diferite zone. Astfel, avem camere de monitorizare a traficului, camere video cu capacitatea de identificare facială în zonele aglomerate (piață, școli, etc.), dar și camere de supraveghere a zonelor unde se aruncă deșeurile, camere care care vor transmite un semnal de avertizare în centrul de comandă. Foarte important! Sistemul este menit să monitorizeze exclusiv domeniul public, el având un soft care va masca(proteja) spațiul și zonele private. Implementarea acestui sistem este finanțată în cadrul unui proiect derulat prin PNRR”, a fost anunțul autorității publice locale.
 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Zimnicea Monitorizată Sistemele Achiziționate Europeni