× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Ziua Comunei Drăgănești Vlașca va avea loc în data de 8 septembrie

Exploziv News 24 • 17-08-2022, 14:00:45 • 39 vizualizari
 
Consiliul Local Drăgănești Vlașca a aprobat proiectul de hotărâre, prin care se va organiza anul acesta, cea de-a IV – a ediție a Zilei Comunei. 

Data de 8 septembrie va avea dublă însemnătate pentru cetățenii din Drăgănești. Creștinii ortodocși sărbătoresc Nașterea Maicii Domnului, iar în localitate se va serba ziua comunei.

”Am propus această dată, întrucât, în credinţa populară, sărbătoarea Naşterii Maicii Domnului reprezintă hotarul astronomic dintre vară şi toamnă, momentul în care se dă startul lucrurilor agricole de toamnă şi momentul în care noul anotimp începe să îşi intre în drepturi. Apreciez că, ”Ziua comunei” dobândește, prin statutul ei, farmecul unei zile de sărbătoare a întregii comunități, iar manifestările care se vor desfășura cu această ocazie, constituie un prilej de întâlnire și revedere, de voie bună și relaxare, pentru locuitorii comunei noastre. Pregătim pentru dumneavoastră un program care va cuprinde manifestări cultural-artistice, pentru toate gusturile și vârstele”, a anunțat Ciuperceanu.

Toate activitățile dedicate acestei sărbători vor fi desfășurate pe stadionul din localitate.

Articolul Ziua Comunei Drăgănești Vlașca va avea loc în data de 8 septembrie apare prima dată în Exploziv News 24.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Comunei Drăgănești Vlașca Septembrie