× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Ziua Mondială a Educației, la Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza Alexandria

Ziarul Mara • 10-10-2023, 10:00:22 • 147 vizualizari
 

În cadrul Acreditării Erasmus+, de Ziua Mondială a Educației, pe 4 octombrie 2023 la Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza Alexandria a avut loc evenimentul de valorizare a rezultatelor proiectului Erasmus+ ID 53554. Elevii și profesorii au împărtășit cu ceilalți participanți experientele trăite.

Activitatea s-a desfășurat în amfiteatrul colegiului, devenit neîncăpător. Au participat profesori, elevi, reprezentanți ai presei locale, iar atmosfera a fost emoționantă.

Experiențele trăite și împărtășite celor prezenți au avut și un îndemn către cei prezenți în sală, acela de a se înscrie în Programul Erasmus+, pentru a avea ocazia de a trăi experiențe cu adevărat unice, greu de redat în cuvinte.

În finalul activității, cei prezenți au trecut prin fața standurilor cu expoziții culinare, cu preparate specifice fiecărei țări vizitate de dascălii și elevii cuziști.

A fost un eveniment deosebit, care a pus în valoare experiența unor dascăli care își fac datoria cu pasiune, împărtășind știință și dorință de cunoaștere elevilor.

Așa cum se știe, proiectele derulate prin programul Erasmus+ sunt finanțate de Uniunea Europeană. „Punctele de vedere și opiniile exprimate aparțin, însă, exclusiv autorilor și nu reflectă neapărat punctele de vedere și opiniile Uniunii Europene sau ale Agenției Naționale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP). Nici Uniunea Europeană și nici ANPCDEFP nu pot fi ținute răspunzătoare pentru acestea.”

Echipa Erasmus + a Colegiului National Alexandru Ioan Cuza Alexandria

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Mondială Educației Colegiul Național Alexandru Alexandria