× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Slujba de sfințire la noua locuință a familiei Răducan din Vârtoape

Actualitatea de Teleorman • 08-11-2023, 10:00:58 • 46 vizualizari
 

Cei doi membri ai familiei Raducan, ramasi în viața după tragedia care i-a lăsat fără mama și fiica au o noua locuinta prin stradania preotului Horia și a oamenilor de bine care s-au adunat în jurul lui sa dea o mana de ajutor. La casa modulara în care va locui familia Raducan a avut loc, astăzi, o slujba de binecuvântare și sfintire oficiata de PS Galaction, episcopul Alexandriei și Teleormanului.

Tot preotul Horia este cel care s-a ingrijit sa le asigure un minim necesar în noua casa astfel încât sa poată locui în ea.

Alături de părintele Horia și toți cei care au donat a fost și administrația locală care a contribuit consistent la ajutorarea familiei.

În urma cu câteva luni o tragedie a lovit familia Raducan din comuna Vartoape, când mama și fiica sa au murit într-un incendiu devastator. De atunci, tatăl și fiul sau trăiesc o adevărata drama, iar preotul Horia a încercat sa le aline suferinta și sa le ofere un nou cămin.

 

 

The post Slujba de sfințire la noua locuință a familiei Răducan din Vârtoape appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Slujba Sfințire Locuință Familiei Răducan Vârtoape